Zakelijk portret

Voor consumenten is binding met een bedrijf heel erg belangrijk. Natuurlijk kun jij de juiste vibe geven door jouw manier van branding binnen jouw onderneming. Een belangrijk aspect hiervan is het weergeven van werknemers op bijvoorbeeld de site en sociale media. Jouw doelgroep zal immers veel sneller binding en een positieve feeling krijgen met de onderneming als zij het gezicht achter het bedrijf zien. Door het plaatsen van een zakelijke portretfoto op bijvoorbeeld jouw website en sociale media kun jij laten zien wie de persoon of personen zijn binnen de onderneming. Wil jij een zakelijke portretfoto laten maken? Neem dan contact op met Iwan Fotografie. Ik help jou heel graag verder.

Een krachtige portretfoto

Een krachtige portretfoto die direct opvalt door een pakkende blik, mooie glimlach en een open uitstraling; dat is wat ik, bij Iwan Fotografie, wil bereiken. Natuurlijk vinden veel mensen het spannend om op de foto te gaan, maar ik zorg er graag voor dat jij je op je gemak voelt en dat er uiteraard een prachtig beeld ontstaat. Daarnaast is de juiste belichting, achtergrond en compositie van de foto heel belangrijk. Bij Iwan Fotografie kun jij jezelf ervan verzekeren dat de foto’s op de mooiste manier worden gemaakt en dat jullie op een krachtige en mooie manier op de gevoelige plaat worden vastgelegd.

De kracht van persoonlijkheid

Waar men zichzelf vroeger nog prima kon verkopen door een leuk tekstje en een simpele website te plaatsen, is dat tegenwoordig heel anders. Belangrijk is om persoonlijkheid terug te laten komen op jouw website en binnen sociale media. Men wil zien met welke persoon of personen zij te maken hebben en zij willen bovendien feeling hebben met de onderneming. Zakelijke portretten zijn een zeer goede manier om deze persoonlijkheid te verwerken binnen een bedrijf. Men ziet immers direct de gezichten achter het bedrijf en daarnaast kijkt de doelgroep sneller naar afbeeldingen dan dat zij daadwerkelijk een tekst gaan lezen.